Contakeeper | POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
15902
page,page-id-15902,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.0.5,vc_responsive

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

1. Prin furnizarea datelor cu caracter personal acceptaţi în mod implicit şi politica de confidenţialitate de mai jos. Vă sfătuim să o citiţi cu atenţie. SC CONTAKEEPER SRL, având sediul în Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 15, Corp A, et. 2, sector 1, Bucureşti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/9185/2013, CIF 32043883 îşi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

2. Furnizarea datelor cu caracter personal implică acceptul dumneavoastră ca datele personale să fie stocate şi prelucrate de SC CONTAKEEPER SRL.

3. În conformitate cu cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CONTAKEEPER SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau altă persoană.

4. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketingul şi publicitatea.

5. Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de SC CONTAKEEPER SRL, va trebui să furnizaţi anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor SC CONTAKEEPER SRL  şi a derulării relaţiilor de tip comercial.

6. Informaţiile furnizate de dumneavoastră şi înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai parţial partenerilor comerciali.

7. Conform Legii nr. 677/2001, deţineţi dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

8. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi adresa o cerere în scris, datată şi semnată la adresa Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 15, Corp A, et. 2, sector 1, Bucureşti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise în alte state.